BV

Bedrijf oprichten? Wille staat voor u klaar.

De statuten van een vereniging kunnen worden gezien als de grondwet van een vereniging. Het zijn de belangrijkste stukken die informatie bevatten als de naam en het doel van de vereniging, de verplichtingen van leden en meer. Welke punten er precies in de statuten moeten voorkomen, bij het oprichten en bij het opstellen van de notariële akte, kan u verteld worden bijNotariskantoor Wille. Let wel, statuten kunt u ook later laten wijzigen bij ons in Apeldoorn en staan dus niet voor eeuwig vast.

Uw eigen BV
Wanneer u een BV wilt oprichten in Apeldoorn of omgeving staatNotariskantoor Wille ook voor u klaar. Wij leggen de statuten voor uw BV vast in de oprichtingsakte. Uw statuten kunnen zaken bevatten als het nominale bedrag van de aandelen of de regels voor overdracht. Onze notarissen bespreken graag met u de mogelijkheden en uw wensen voor deze statuten. En wilt u na enige tijd de statuten wijzigen van uw BV in Apeldoorn? Ook dan kunt u bij Notariskantoor Wille terecht.

Statuten aanpassen
Als u ervoor kiest statuten te laten wijzigen in Apeldoorn, moet het volgens de statuten wel mogelijk zijn een wijziging aan te brengen. Het aanpassen van de statuten dient steeds met in nieuwe notariële akte te worden vastgelegd. Wilt u uw statuten laten wijzigen in Apeldoorn wanneer dit niet zomaar is toegestaan, zal een verzoek moeten worden ingediend bij de rechter.

Offerte
Wilt u weten wat de kosten zijn van het statuten laten wijzigen in Apeldoorn vraag dan vrijblijvend een offerte aan.